Email: info@labella-sweden.com

Vi är här för att hjälpa dig! Nedan har La Bella Sweden kundservice tagit fram och besvarat de mest vanliga frågorna. Tveka inte att mejla oss om du inte hittar svaret på just din fråga. Vårt kundserviceteam är redo att besvara din fråga inom 48 timmar (vardagar)!

Kontakta vår kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller skicka iväg din fråga till info@labella-sweden.com !

Samarbete?

Samarbeten? Mejla oss på  info@labella-sweden.com! Om ett samarbete skulle vara aktuellt kommer vi att svara dig inom 48 timmar. XX www.labella-sweden.com

1. Varför har jag inte fått någon orderbekräftelse?

Orderbekräftelse skickas till din e-post inom 15 minuter efter att du har slutfört din beställning. Om du ej har fått någon bekräftelse, vänligen se om den har hamnat i din skräppost. 

2. Jag har inte kvar retursedeln - Hur gör jag? 

Om du inte har kvar retursedeln ber vi dig att kontakta vår kundtjänst nedan. Vår kundtjänst kommer att skicka dig en ny retursedel via e-post som du kan skriva ut och använda.3. Har min retur kommit in? 

Så fort vi mottagit och hanterat din retur kommer en bekräftelse på din retur att skickas via mejl. Om du inte får någon bekräftelse inom 2 veckor från och med att du skickade returen till oss ber vi dig att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss mer än gärna. Vi svarar alltid inom 2 dagar (vardagar).